Парафіївська селищна рада
16730, Чернігівська обл., Прилуцький р-н, с-ще Парафіївка, вул. Тараса Шевченка, буд. 62 (ЄДРПОУ-04412521)

Новини

Дата: від до Скинути

З нагоди величного державного свята – Дня незалежності України

З нагоди величного державного свята – Дня незалежності України

З нагоди величного державного свята – Дня незалежності України начальник районної військової адміністрації Володимир Чернов за значний внесок у забезпечення життєдіяльності населення району, всебічну допомогу та підтримку Збройних Сил України в умовах воєнного стану вручив відзнаки райдержадміністрації колективам промислових підприємств району:

10:59 29.08.2022

Волонтером не навчають бути, це поклик душі!

Волонтером не навчають бути, це поклик душі!

Волонтером не навчають бути, це поклик душі. Допомагаючи людям, вони змінюють світ на краще. З нагоди 31-ї річниці Незалежності України керівникам громад та волонтерам начальник районної військової адміністрації Володимир Чернов вручив відзнаки райдержадміністрації. Очільник району подякував тим активним представникам багатотисячної гуманітарної армії України, які допомагають вирішити гуманітарні потреби, що створені цією війною. Вірте в Перемогу! Вірте в Україну! Тільки разом ми зможемо вистояти!

10:47 29.08.2022

Функції та можливості Електронного кабінету  для реалізації прав та обов’язків платників податків

Функції та можливості Електронного кабінету для реалізації прав та обов’язків платників податків

Електронний кабінет – це інформаційно-телекомунікаційна система, створена для забезпечення реалізації платниками податків та державними органами своїх прав та обов’язків, визначених Податковим Кодексом України, в електронному вигляді. Офіційна сторінка електронного кабiнету – https://cabinet.tax.gov.ua.

15:59 25.08.2022

ОГОЛОШЕННЯ !

ОГОЛОШЕННЯ !

Відповідно до розпорядження селищного голови № 143 від 19.08.2022 року скликана двадцять друга сесія Парафіївської селищної ради восьмого скликання, яка відбудеться 29 серпня 2022 року  о 14 годині в приміщенні Парафіївського селищного будинку культури.

13:58 19.08.2022

ЗАПИТУЙТЕ – ВІДПОВІДАЄМО

ЗАПИТУЙТЕ – ВІДПОВІДАЄМО

– Чи може пенсіонер отримувати виплату за кордоном, якщо виїхав на постійне місце проживання? Пенсію можна отримувати якщо в країні, де перебуває пенсіонер, укладена міжнародна угода чи договір з Україною.

11:25 16.08.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь