Парафіївська селищна рада
16730, Чернігівська обл., Прилуцький р-н, с-ще Парафіївка, вул. Тараса Шевченка, буд. 62 (ЄДРПОУ-04412521)

Новини

Дата: від до Скинути

Про надання інформації з питань підтримки суб’єктів господарювання

Про надання інформації з питань підтримки суб’єктів господарювання

З метою забезпечення реалізації державної політики щодо розвитку малих і середніх підприємств, на виконання урядової програми «єРобота», за результатами наради, проведеної Чернігівською обласною державною адміністрацією 31 серпня 2022 року з питань підтримки суб’єктів АПК у 2022 році, механізмів надання державних грантів на створення або розвиток власного бізнесу, тепличного господарства, садівництва та переробного підприємництва, просимо максимально поширити інформацію в засобах масової інформації, інтернет-ресурсах та соціальних мережах для залучення господарюючих суб’єктів, громадян, ФОПів та зацікавлених осіб у вказаній програмі.

16:17 07.09.2022

Допомога для ЗСУ від Яблунівської громади

Допомога для ЗСУ від Яблунівської громади

Допомога для ЗСУ від Яблунівської громади  Від початку російської агресії, що триває вже сьомий місяць, наші військові Збройних Сил України, ризикуючи життям, захищають країну і наш з вами спокій. Підтримати наші Збройні сили в цей тяжкий період наше найголовніше завдання.  Яблунівська громада одна з перших серед громад району перерахувала 13 335 грн для потреб Збройних сил України, які були зібрані її небайдужими жителями, на рахунок благодійної організації «Благодійний фонд «ВІРИМО В ПЕРЕМОГУ», яка створена під егідою Прилуцької районної військової адміністрації Реквізити для допомоги: Номер рахунку отримувача: UA263535530000026004300259231 Банк отримувача: ТВБВ № 10024/0311 ЄДРПОУ: 44821176 МФО: 353553 Отримувач: БЛАГОДІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ «БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД «ВІРИМО В ПЕРЕМОГУ» Призначення платежу: Благодійна допомога для потреб Української армії. Допоможемо нескореній армії народу України разом!

12:25 02.09.2022

На території Прилуцької громади функціонує 11 закладів

На території Прилуцької громади функціонує 11 закладів

?На території Прилуцької громади функціонує 11 закладів загальної середньої освіти та 14 закладів дошкільної освіти . ?Питання облаштування укриттів у закладі освіти для організації безпечного освітнього процесу непросте, адже є різні типи захисних споруд, маємо дуже складні, нереальні для виконання вимоги до їх облаштування, які потребують великих фінансових витрат. А бюджети громад, які є засновниками закладів освіти та відповідають за їх матеріально-технічне забезпечення, дуже обмежені в умовах воєнного стану. Також особлива увага приділяється підготовці учасників освітнього процесу до дій під час повітряної тривоги та евакуації”, – додає Володимир Чернов.

12:24 02.09.2022

Учасники бойових дій мають право раніше виходити на пенсію та отримувати більші виплати

Учасники бойових дій мають право раніше виходити на пенсію та отримувати більші виплати

Пенсії учасникам бойових дій (УБД) – дещо особливий вид виплат. Призначення таких пенсій має низку особливостей, які часто бувають не до кінця зрозумілими та викликають запитання

10:47 30.08.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь