Парафіївська селищна рада
16730, Чернігівська обл., Прилуцький р-н, с-ще Парафіївка, вул. Тараса Шевченка, буд. 62 (ЄДРПОУ-04412521)

Новини

Дата: від до Скинути

Отримати роз’яснення з податкових питань можна у Контакт-центрі ДПС

Отримати роз’яснення з податкових питань можна у Контакт-центрі ДПС

Відтепер звернутися до Контакт-центру ДПС можна через чат та месенджери. Контакт-центр Державної податкової служби України має чат в «ЗІР»  та в месенджерах – viber і telegram. До нього можна приєднатися з вебпорталу Державної податкової служби України розділу «Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс» https://tax.gov.ua/, а також з сайту Загальнодоступного інформаційно-довідкового ресурсу (скорочено ЗІР) https://zir.tax.gov.ua/, або його мобільної версії. Використовуючи чат спілкування, Ви можете самостійно визначити якість отриманої відповіді, а Ваша оцінка допоможе у наповненні «Бази знань» та підвищенні рівня інформаційно-довідкових послуг ДПС.

08:19 10.06.2020

Отримуєте іноземні доходи – подайте декларацію

Отримуєте іноземні доходи – подайте декларацію

До 1 липня 2020 року продовжено термін декларування доходів громадян, отриманих протягом минулого року. Якщо громадянин отримував іноземні доходи, він має їх задекларувати. Як це зробити правильно роз’яснюють фахівці.

08:17 10.06.2020

Три кроки до електронних послуг Пенсійного фонду України:

Три кроки до електронних послуг Пенсійного фонду України:

Особисто звернутись до сервісного центру Головного управління Пенсійного фонду України в області для оформлення заяви (у разі необхідності, фахівці Фонду допоможуть Вам у її заповненні). Документи, необхідні для ії оформлення: паспорт, реєстраційний номер облікової картки платника податків  (ідентифікаційний номер). Отримати у фахівців “реєстраційний код” для реєстрації на веб-порталі ПФУ. Зайти на веб-портал ПФУ в мережі Інтернет та заповнити реєстраційну форму. P.S. Після реєстрації на введену Вами електронну адресу надійде лист, необхідний для підтвердження реєстрації. Після підтвердження реєстрації, Ви отримаєте повідомлення веб-порталу про успішне закінчення реєстрації.

10:42 05.06.2020

Акцизний податок: Що змінилося?

Акцизний податок: Що змінилося?

З 23.05.2020 року в частині акцизного податку набули чинності норми Закону України від 16 січня 2020 року № 466-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо вдосконалення адміністрування податків, усунення технічних та логічних неузгодженостей у податковому законодавстві» (далі - Закон), згідно яких:

08:15 05.06.2020

Як обчислюється сума податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки,  для фізичних осіб

Як обчислюється сума податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, для фізичних осіб

Відповідно до ст. 266 Податкового кодексу України (далі – ПКУ) база оподаткування об’єкта/об’єктів житлової нерухомості, в тому числі їх часток, що перебувають у власності фізичної особи платника податку, зменшується:

08:09 04.06.2020

Про послаблення обмежень в роботі Центрів обслуговування платників

Про послаблення обмежень в роботі Центрів обслуговування платників

Головне управління ДПС у Чернігівській області повідомляє, що відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 20 травня 2020 року № 392 «Про встановлення карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби СОVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-СоV-2 та етапів послаблення протиепідемічних заходів» з метою профілактики, запобігання поширенню та мінімізації інфікування коронавірусом працівників Головного управління ДПС у Чернігівській області, які здійснюють обслуговування платників в центрах обслуговування платників (далі — ЦОП), та платників, що відвідують ЦОП, запроваджується наступний режим:

08:10 02.06.2020

Початок застосування РРО відтерміновано

Початок застосування РРО відтерміновано

Головне управління ДПС у Чернігівській області інформує, що Законом України від 17 березня 2020 року № 533-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо підтримки платників податків на період здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)» (далі – Закон № 533) перенесено терміни набуття чинності відповідними нормами Закону №128 «Про внесення змін до Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» та інших законів України щодо детінізації розрахунків у сфері торгівлі та послуг»  і Закону №129 «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо детінізації розрахунків у сфері торгівлі та послуг».

08:08 01.06.2020

Про зміни у застосуванні РРО

Про зміни у застосуванні РРО

Верховною Радою України прийнято Закони України від 20 вересня 2019 року № 128-ІХ «Про внесення змін до Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» та інших законів України щодо детінізації розрахунків у сфері торгівлі та послуг» (далі – Закон № 128) та № 129-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо детінізації розрахунків у сфері торгівлі та послуг» (далі – Закон № 129).

08:07 27.05.2020

Які податки найбільше наповнюють місцеві бюджети Чернігівщини

Які податки найбільше наповнюють місцеві бюджети Чернігівщини

До місцевих бюджетів усіх рівнів Чернігівської області у січні-квітні 2020 року надійшло понад 1,9 млрд грн від сплати податків і зборів. Приріст до відповідного періоду минулого року 7,9 відс. (+139,7 млн гривень).

08:06 27.05.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь