Парафіївська селищна рада
16730, Чернігівська обл., Прилуцький р-н, с-ще Парафіївка, вул. Тараса Шевченка, буд. 62 (ЄДРПОУ-04412521)

Новини

Дата: від до Скинути

За вісім місяців платникам податків Чернігівщини  з бюджету повернуто понад 810 мільйонів гривень ПДВ

За вісім місяців платникам податків Чернігівщини з бюджету повернуто понад 810 мільйонів гривень ПДВ

  Протягом січня–серпня поточного року підрозділами Головного управління ДПС у Чернігівській області проведено камеральні перевірки 221 суб’єкта господарювання-юридичних осіб з питань достовірності нарахування сум бюджетного відшкодування ПДВ на загальну суму 836,4 млн гривень.

13:25 24.09.2019

Шановні платники податків !

Шановні платники податків !

Парафіївська селищна рада повідомляє про зміну рахунків для зарахування податків та зборів, які будуть діяти з 01.10.2019 року. 

14:53 23.09.2019

На Чернігівщині, в селищі Сосниця, виявлено та припинено трансляцію російських телеканалів

На Чернігівщині, в селищі Сосниця, виявлено та припинено трансляцію російських телеканалів

Спільними зусиллями представника Національної ради у Чернігівській області та обласного Управління Служби безпеки України припинено трансляцію трьох російських телеканалів, що обмежені для розповсюдження на території України.

16:55 17.09.2019

На Чернігівщині СБУ викрила незаконне зберігання арсеналу військових засобів ураження

На Чернігівщині СБУ викрила незаконне зберігання арсеналу військових засобів ураження

У Чернігівській області викрито та блоковано протиправне зберігання і збут зброї та боєприпасів. Оперативники Служби безпеки України встановили, що приватний підприємець з обласного центру незаконно зберігав військові засоби ураження для реалізації, зокрема через мережу «Інтернет». Під час санкціонованих слідчих дій у гаражному приміщенні та помешканні фігуранта справи правоохоронці вилучили три кулемети Дегтярьова Піхотних, чотири гвинтівки калібру 7,62 мм, прицільний пристрій до переносного протитанкового ракетного комплексу Метис, понад 1200 набоїв різного калібру, глушники до автомату АК-74. Також виявлено вибухонебезпечні предмети, ударно-спускові механізми до автомату АКМ, комплектуючі до різної зброї та устаткування для відновлення і переобладнання засобів ураження. Вилучену зброю та боєприпаси направлено на експертизу. У межах кримінального провадження, відкритого за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) триває досудове розслідування для притягнення до відповідальності осіб, причетних до протиправної діяльності. Перевіряється інформація щодо можливого надходження засобів ураження з району проведення операції Об’єднаних сил. Викриття зловмисника проводилось спільно зі слідчими поліції під процесуальним керівництвом прокуратури Чернігівської області.

16:54 17.09.2019

На Чернігівщині СБУ провела планові контрдиверсійні командно-штабні навчання

На Чернігівщині СБУ провела планові контрдиверсійні командно-штабні навчання

Координаційна група Антитерористичного центру при Управлінні Служби безпеки Україні в Чернігівській області провела планові контрдиверсійні командно-штабні навчання. Тренування відбулись на базі одного з військових об’єктів, що дислокується на території регіону.  У заходах взяли участь підрозділи СБУ, Збройних Сил України, Нацгвардії, Нацполіції, Держслужби з надзвичайних ситуацій, представники органів державної влади та місцевого самоврядування. За легендою навчань умовні диверсанти проникли на територію військового об’єкту для вчинення «диверсії». Для виявлення та нейтралізації «зловмисників», залучені до тренувань учасники антитерористичної діяльності виконали алгоритм завдань щодо запобігання диверсіям. Відповідні підрозділи відпрацювали комплекс заходів із пошуку та протидії диверсійним групам, а також виявлення та знешкодження безпілотних літальних апаратів. За підсумками тренувань Координаційна група проаналізувала виконання поставлених завдань та стан захищеності й безпеки військового об’єкта.

16:53 17.09.2019

Чернігівська митниця ДФС про підсумки серпня

Чернігівська митниця ДФС про підсумки серпня

Чернігівською митницею ДФС у серпні поточного року до державного бюджету перераховано 354, 7 млн грн, до загального фонду бюджету - 350,4 млн грн, до спеціального фонду бюджету - 4,3 млн гривень.

13:34 17.09.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь