A A A K K K
для людей із порушенням зору
Парафіївська селищна рада
16730, Чернігівська обл., Прилуцький р-н, с-ще Парафіївка, вул. Тараса Шевченка, буд. 62 (ЄДРПОУ-04412521)

Новини

Дата: від до Скинути

Страховий стаж можна «докупити»

Страховий стаж можна «докупити»

  Останнім часом тема добровільної сплати ЄСВ набуває популярності. «Купити» страховий стаж, якого бракує, можна на підставі договору про добровільну сплату.

16:48 27.08.2019

Неповнолітня особа  є власником об'єкту житлової нерухомості. Як сплачувати податки

Неповнолітня особа є власником об'єкту житлової нерухомості. Як сплачувати податки

  У Головному управлінні ДФС у Чернігівській області нагадали громадянам про те, що фізичні особи у 2019 році повинні сплатити податок на нерухоме майно протягом 60 днів з моменту отримання податкового повідомлення – рішення, прийнятого контролюючим органом.

16:45 27.08.2019

На Чернігівщині СБУ викрила на хабарі слідчих поліції

На Чернігівщині СБУ викрила на хабарі слідчих поліції

Співробітники Служби безпеки України у межах протидії системній корупції у правоохоронних органах викрили на хабарі керівника слідчого відділення та слідчого Чернігівського міського відділу поліції. Оперативники спецслужби встановили, що керівник спільно з підлеглим систематично вимагали неправомірну вигоди від фігурантів кримінальних проваджень за сприяння у вирішенні питань під час проведення процесуальних заходів у ході розслідувань. Співробітники СБ України задокументували факт вимагання зловмисниками шестисот доларів від мешканця обласного центру. За вказану суму поліцейські обіцяли повернути раніше вилучене у межах кримінального провадження майно, на яке накладено арешт. Оперативники затримали слідчих поблизу місця роботи після одержання другої половини хабаря у гривневому еквіваленті. У межах розпочатого кримінального провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України тривають невідкладні слідчі дії. Вирішується питання щодо оголошення затриманим про підозру в скоєнні злочину та обрання міри запобіжного заходу. Операція з викриття поліцейських проводилася під процесуальним керівництвом військової прокуратури Деснянського гарнізону.  

15:07 27.08.2019

Записи в трудовій книжці не є гарантією страхового стажу

Записи в трудовій книжці не є гарантією страхового стажу

Трудова книжка з 1 січня 2004 року  не підтверджує страховий стаж! Після цієї дати  свідченням страхового стажу є  тільки дані персоніфікованого обліку про те, що особа сплачувала страхові внески. Періоди, за які роботодавець не сплатив страхові внески , не зараховуються до страхового стажу працівника до повного погашення такого боргу.

16:12 19.08.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь