A A A K K K
для людей із порушенням зору
Парафіївська селищна рада
16730, Чернігівська обл., Прилуцький р-н, с-ще Парафіївка, вул. Тараса Шевченка, буд. 62 (ЄДРПОУ-04412521)

Новини

Дата: від до Скинути

Страхові виплати у 2023 році: що змінилося

Страхові виплати у 2023 році: що змінилося

З 01.01.2023 набув чинності Закон України від 23.09.1999 №1105-XIV “Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування” у редакції Закону України від 21.09.2022 № 2620-IX “Про внесення змін до Закону України “Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування” та Закону України “Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування” (далі – Закон), у зв’язку з чим набули чинності зміни щодо призначення страхових виплат за соціальним страхуванням у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності та за соціальним страхуванням від нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання, які спричинили втрату працездатності.

09:45 20.04.2023

Про об’єкти приватизації

Про об’єкти приватизації

Надсилаємо для використання в роботі інформацію про об’єкт державної власності, що пропонуєтьсяФондом державного майна Українидо приватизації(додається).

09:42 20.04.2023

Про направлення презентації

Про направлення презентації

За результатами проведеної Мінагрополітики онлайн-наради, яка відбулась 12 квітня 2023 року стосовно порядку ідентифікації і реєстрації сільськогосподарських тварин надсилаємо для ознайомлення та доведення до  зацікавлених суб’єктів господарювання і фізичних осіб презентацію: «Ідентифікація тварин та алгоритм надання відомостей з Єдиного державного реєстру тварин фізичним та юридичним особам у вигляді витягу».    

09:40 19.04.2023

Обласні та Київська міська військові адміністрації (за списком)

Обласні та Київська міська військові адміністрації (за списком)

В межах Всеукраїнська програма ментального здоров’я «Ти як?» за ініціативою Олени Зеленської (далі - Ініціатива), та з метою інформаційного супроводження Ініціативи Міністерство культури та інформаційної політики України звертається до вас з наступним.

09:31 18.04.2023

Мікрогранти на бізнес… Нові переможці

Мікрогранти на бізнес… Нові переможці

  Визначено переможців 4-ї в цьому році хвилі подачі заяв учасників програми  «Власна справа» урядового проєкту «єРобота», яка тривала з 13 по 26 березня. За повідомленням обласного центру зайнятості, по нашій області – 8 позитивних рішень. Тобто ще 8 наших земляків отримають мікрогрант на створення або розвиток власного бізнесу.

08:57 18.04.2023

Подати заяву на оформлення пенсії можна за допомогою сервісу Дія.Підпис

Подати заяву на оформлення пенсії можна за допомогою сервісу Дія.Підпис

Відтепер, для зручності людей, які бажають подати заяву на призначення пенсії, але не мають можливості отримати КЕП, щоб подати заяву дистанційно, на вебпорталі електронних послуг ПФУ реалізовано можливість оформлення пенсії за допомогою Дія.Підпису.

08:55 18.04.2023

Якій порядок  отримання страхових виплат при нещасному випадку на виробництві або професійному захворюванні?

Якій порядок отримання страхових виплат при нещасному випадку на виробництві або професійному захворюванні?

Страховими виплатами є грошові суми, які уповноважений орган управління виплачує застрахованій особі чи особам, які мають на це право, у разі настання страхового випадку.

08:54 18.04.2023

Офіційне  оформлення трудових відносин  – запорука реалізації трудових прав та державних  соціальних гарантій найманих працівників.

Офіційне оформлення трудових відносин – запорука реалізації трудових прав та державних соціальних гарантій найманих працівників.

Відповідно до ст. 43  Конституції України кожен  громадянин має право на працю,  що включає можливість заробляти собі на життя працею, яку він вільно обирає, або на яку вільно погоджується.

09:31 13.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь