A A A K K K
для людей із порушенням зору
Парафіївська селищна рада
16730, Чернігівська обл., Прилуцький р-н, с-ще Парафіївка, вул. Тараса Шевченка, буд. 62 (ЄДРПОУ-04412521)

Новини

Дата: від до Скинути

Указ Президента України

Указ Президента України

Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 22 лютого 2023 року ”Про застосування секторальних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій) до фінансових установ Російської Федерації”

09:29 28.03.2023

Примусова праця та торгівля людьми : як розпізнати й уникнути

Примусова праця та торгівля людьми : як розпізнати й уникнути

З початку воєнних дій близько 7,7 мільйона українців були змушені покинути домівки й переїхати в інші регіони України та за кордон. У зв’язку з цим для внутрішньо переміщених осіб та осіб-мігрантів зростають ризики примусової праці та потрапляння в ситуацію торгівлі людьми.   Конвенція  Міжнародної організації праці про примусову чи обов’язкову працю № 29, визначає примусову працю як будь-яку роботу чи службу, яку вимагають від якої-небудь особи під загрозою покарання і для якої ця особа не запропонувала добровільно своїх послуг.

17:38 27.03.2023

Працюємо разом задля Перемоги!

Працюємо разом задля Перемоги!

Для роботи пенсійної служби в умовах воєнного стану, обстрілів та ракетних ударів надзвичайно важливим є безперебійне електропостачання.

08:19 27.03.2023

Як «оптимізувати» пенсію?

Як «оптимізувати» пенсію?

Законодавством передбачено можливість виключення місяців із «невигідною» заробітною платою (низькими порівняно з іншими місяцями коефіцієнтами) з періоду, за який враховується заробіток для обчислення пенсії. Це робиться для того, щоб не допустити зменшення зарплати для обчислення пенсії, і, в результаті, підвищити розмір пенсії. Таке виключення – називають «оптимізацією заробітку». При «оптимізації» можливо виключити із підрахунку зарплати періоди до 60 календарних місяців страхового стажу підряд, але не більш як 10% тривалості страхового стажу, обчисленого в одинарному розмірі. 

08:17 27.03.2023

День відкритих дверей для соціально незахищених груп населення

День відкритих дверей для соціально незахищених груп населення

З нагоди Всесвітнього дня соціальної роботи у Територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Парафіївської селищної ради сьогодні, 24 березня 2023 року,був проведений День відкритих дверей для соціально незахищених груп населення. Присутні мали можливість ознайомитися з умовами надання соціальних послуг вдома та у відділенні стаціонарного догляду.

15:51 24.03.2023

Парафіївська селищна рада повідомляє

Парафіївська селищна рада повідомляє

 Парафіївська селищна рада повідомляє про те, що у відділі «Центр надання адміністративних послуг» Парафіївської селищної ради з 23.03.2023 року надається послуга державним кадастровим реєстратором, а саме: надання відомостей з державного земельного кадастру у формі витягів з державного земельного кадастру про земельну ділянку.

08:58 22.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь